14 de març de 2017

El Sismògraf, és el festival que detecta el moviment i aquest any el moviment de l’espot promocional del festival el generen els jugadors del Rugby Club Garrotxa. Els nois de l’equip, vestits amb samarretes del festival, fan una melé i fan rodar una pilota de Sismògraf, un moviment que fa trontollar tota la terra indicant que s’acosta el festival Sismògraf. L’espot es tanca amb uns plans divertits i desenfadats que combinen música i moviment relacionant el rugby i la dansa.

 

El resultat és fruit d’un matí de rodatge a la pista d’atletisme d’Olot (obra dels arquitectes RCR recent guardonats amb el Premi Pritzker) sota la realització de Zeba Produccions.

 

Coincidint amb el llançament de l’espot de l’edició del 2017 del festival, també avui dimarts 14 de març, es posen a la venda les entrades per als espectacles de pagament del Sismògraf.

L’organització del festival posa a la disposició de públic abonaments (que tenen un cost de 55 euros), inclouen 11 de les propostes i representen un estalvi del 50% en relació a si es compressin les entrades de forma individual. Hi ha tres parells d’espectacles que se solapen i, per això, cada persona haurà d’escollir a quins vol assistir i configurar-se el seu itinerari.

Al web del festival, es poden consultar tots els espectacles a l’apartat Sismògraf 2017 – Venda d’entrades des d’on també es pot accedir al sistema de venda. També es poden comprar de forma presencial a la taquilla del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria de dilluns a divendres en els seus horaris habituals.

Sismògraf està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Olot i rep el suport de la Diputació de Girona i Acción Cultural Española gracies al Programa d’Internacionalització de la Cultura (PICE).