Mira les galeries de fotos del Sismògraf 2021!

Sismògraf, el festival que detecta el moviment

Consulta la programació del Sismògraf 2021

Últimes entrades al blog

  • El Sismògraf es transforma. Foto: Martí Albesa

El Sismògraf tanca una edició d’èxit amb una ocupació de prop del 100% i anuncia la seva transformació cap a un nou festival situat i conscient

La 13a edició clou amb una ocupació de quasi el 100%. El Sismògraf engega la seva transformació cap a un nou model de festival: més sostenible, que es relacioni amb el món des de les arts del moviment.

  • Una ciutat d'ombres, de Com un llum i La Sala Teatre. Foto: Martí Albesa.

Activitats per a tota la família en l’últim diumenge de Sismògraf

Aquest diumenge s'han pogut veure les propostes de la Cia. Anna Confetti, Ívida Cynara, Lasala Teatre & Com un llum i de Mar Gómez i Vero Cendoya.

  • Sphera, de Humanhood. Foto: Martí Albesa

Últim dissabte del Sismògraf!

Aquest dissabte hem vist les propostes de Humanhood, Nyamnyam i Carme Torrent, Recoil Performance Group i LaboratoriA al Festival Sismògraf.

Sismògraf- el festival que detecta el moviment és el festival nacional de dansa de Catalunya i mercat estratègic pel sector, una festa que atrau a milers d’espectadors i que té per objectiu visibilitzar la dansa en tots el àmbits de la vida, així com nodrir les programacions dels equipaments escènics del país i afavorir la internacionalització dels creadors i les creadores.

Està organitzat per l’Ajuntament d’Olot i per l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) de la Generalitat de Catalunya.