2 de juny de 2016

La mostra IN SITU d’arts escèniques obre la convocatòria als artistes independents i col·lectius artístics residents a Catalunya puguin enviar els seus projectes. Es convida als artistes participants a fer una VERSIÓ-SITE del seu treball, per adaptar-lo a algun dels espais que es proposen des de l’Arts Santa Mònica.

IN SITU treballa per crear un circuit de programació amb altres festivals per donar sortida a les peces de la mostra. És el cas del Festival Sismògraf que programarà un artista de l’INSITU 2016. També ho faran la Sala Hiroshima, La Caldera i El Macba es viu.

A més, en aquesta cinquena edició l’IN SITU compta amb la col•laboració de l’Animal a l’Esquena de Celrà, que oferirà una residència a algun dels artistes participants a la Mostra.

IN SITU és una Mostra anual que vol donar visibilitat, reconeixement i context a la creació independent en les arts del moviment a Catalunya. La Mostra brinda l’oportunitat als artistes independents o col•lectius artístics d’obrir el seu treball a noves experiències d’exhibició i ampliar l’accés a un públic més divers.

Les propostes es poden enviar fins el 3 de juliol a mostrainsitu@gmail.com, descarregant-se el següent formulari.