23 de gener de 2017

El Sismògraf busca el Millor Públic per a l’edició del 2017. El festival vol trobar un grup de persones que tinguin ganes de veure tots els espectacles de dansa acompanyats d’uns guies que els explicaran els secrets amagats rere cadascun d’ells.

Només cal enviar un correu electrònic a info@sismografolot.cat detallant els motius pels quals es vol formar part del Millor Públic del Sismògraf. A més del nom i cognoms cal dir l’edat, un número de telèfon i una adreça electrònica per poder contactar amb els aspirants. Un requisit important és tenir total disponibilitat els dies 21, 21, 22 i 23 d’abril, per no perdre’s res del festival. Hi ha temps fins al 10 de febrer per enviar la sol·licitud. Entre totes les peticions rebudes, l’organització del Sismògraf escollirà el grup que conformaran el Millor Públic 2017.

Els afortunats rebran eines per entendre millor els espectacles i tindran l’oportunitat d’entrar al món de la dansa acompanyats d’experts en la matèria que els donaran totes les claus de lectura. Els acompanyaran un coreògraf i ballarí, una periodista especialitzada en dansa i una gestora cultural. Plegats descobriran formats, llenguatges, gèneres i estils per fer-se una idea de la riquesa que hi ha a prop de casa nostra.

El Festival Sismògraf busca per tercera vegada el Millor Públic. L’any passat 17 persones van formar-ne part.