21 de febrer de 2017

Inscripcions obertes per un nou taller de dansa que s’impartirà a Olot en les properes setmanes. El ballarí i coreògraf Pere Faura busca persones majors de 16 anys que vulguin participar en l’espectacle del Sismògraf Sweet Fever, que es podrà veure el divendres 21 d’abril a les 23.30 h a la plaça del Teatre. Tots junts ballaran una coreografia inspirada en la Night Fever dels Bee Gees.

Per apuntar-se al taller no cal saber ballar, però sí que es demana que els participants tinguin una bona forma física. El preu del taller és de 25 euros i cal apuntar-se a info@sismografolot.cat. Les places són molt limitades i s’agafarà els candidats per estricte ordre d’inscripció. Les sessions formatives es duran a terme els dies 10, 11, 12, 19 i 20 d’abril, de 18 a 21 h.

Pere Faura estrenarà al Sismògraf 2017 la trilogia Sweet Suite, inspirada en la música discotequera dels anys 70 i 80. Al Teatre Principal d’Olot es podrà veure l’espectacle de gran format Sweet Tirany, el dissabte 22 d’abril a les 20.30 h. Sweet Tirany és un espectacle grupal, macarra, entre la festa i la feina, entre la dansa com a professió i la dansa com a evasió. Faura presentarà el solo de dansa Sweet Precarity, el 20 i 21 d’abril a les 16.30 h, a la sala d’assaig del Teatre. Aquesta peça retrata la crua realitat dels ballarins i reflexiona sobre les seves condicions laborals i el valor del temps en el món de la dansa.

Finalment, a l’espectacle participatiu Sweet Fever, on hi ballaran tots els participants del taller,  el públic hi trobarà una revisió de l’oci banal i la recerca del plaer més immediat. Una unió entre la dansa del passat i la música del present, un homenatge a la febre del dissabte a al nit.