T’ajudem a trobar el teu itinerari!

Què t’agradaria veure a Sismògraf?

Singulars

L’ITINERARI DE LES PROPOSTES POÈTIQUES, SENSIBLES, INTIMISTES, REFLEXIVES… GAIREBÉ SEMPRE PROGRAMADES EN ESPAIS SINGULARS, ENTORNS QUE TENEN QUELCOM ESPECIAL.

Plurals

BALLARINS, BALLARINES, COREOGRAFIES DE GRUP, I MOLTA COORDINACIÓ. TOT SOVINT PECES DINÀMIQUES, ENÈRGIQUES, QUE PODEN O NO CERCAR LA IMPLICACIÓ D’ESPECTADORES I ESPECTADORS.

Pretèrits

PROPOSTES QUE ADRECEN LA MIRADA CAP AL PASSAT, QUE ACTUALITZEN I COREOGRAFIEN ASPECTES TAN DIVERSOS COM LES DANSES I MÚSIQUES TRADICIONALS, ELS RITUALS ANCESTRALS, ELS SAFAREIGS PÚBLICS…

Festívols

UN ITINERARI DISSENYAT PER SI VOLEU GAUDIR DEL SISMÒGRAF DURANT TOTA LA JORNADA DE DISSABTE I EN FAMÍLIA.

Debutants

ÉS LA PRIMERA VEGADA AL SISMÒGRAF? US PODEU ESTRENAR SEGUINT LA RUTA QUE US PROPOSEM O SORTIR A PASSEJAR PEL CENTRE DE LA CIUTAT I DEIXAR-VOS PORTAR.

Vols un itinerari personalitzat?

Omple el formulari i dissenyarem el teu itinerari personalitzat!

Explica’ns qui ets; quina edat tens, quins dies vindràs a Sismògraf, i amb qui vindràs. Si prefereixes espectacles de carrer o de sala; si t’agraden les produccions amb molts ballarins o les més intimistes; si t’agraden les propostes arriscades; quants diners estàs disposat a gastar-te en entrades;  a quina hora t’agrada anar a dormir; si has vingut en edicions anteriors a Sismògraf, quins espectacles o companyies et van agradar i perquè. Explica’ns si acostumes a veure dansa o t’agradaria introduir-te en aquest món. Digue’ns obres de teatre, llibres i música que t’agrada. Explica’ns quines són les teves aficions i les teves passions.

Amb tot el que ens expliquis dissenyarem el teu itinerari personalitzat per a Sismògraf 2019!