10 d'abril de 2021

Segon dia del Sismògraf i diversos espais de la ciutat ja noten l’empremta del festival. Ahir l’activitat va començar a la tarda al pati de l’Hospici amb l’espectacle Street Pantone, de Promenade d’Artiste. Es tracta d’una intervenció coreogràfica on una tela de grans dimensions de color Sismògraf es mou pel pati neoclàssic de l’Hospici. L’espectacle es tornarà a representar avui amb diverses sessions.

A la sala El Torín, Quim Girón i Moon Ribas van estrenar Fenomen, un muntatge on determinats objectes són els protagonistes, com un cub de gel o un extintor. Tot per reflexionar sobre els diferents fenòmens naturals. Fenomen es podrà tornar a veure aquest dissabte.

Més tard, a la plaça de braus, Magí Serra va presentar Cossoc. Aquest duet de dansa va sortir arran de la col·laboració entre Serra i al ballarina eslovena Anamaria Klajnšček. La seva és una coreografia hipnòtica amb dos cossos en un estat d’equilibri permanent. La proposta es tornarà a veure demà al matí a les Fonts de Sant Roc.

El dia va acabar a La Carbonera, amb l’espectacle Crisálida d’Antes Collado. L’espectacle s’ha representat a dins la instal·lació que porta el mateix nom. La instal·lació es pot visitar tot demà a la tarda i al vespre es repetirà una nova sessió del muntatge.

A part d’aquestes propostes, ahir es va tornar a projectar el film Kesseski al Museu dels Sants, els espectadors van poder resseguir el recorregut sonor Un peu davant de l’altre i Maria Camila Sanjinés va fer la relatoria visual Interface.