23 de novembre de 2015

La xarxa de festivals de dansa contemporània Acieloabierto ha obert la convocatòria per participar al Circuit 2016. Els diferents festivals que en formen part seleccionaran els cinc muntatges que es programaran en un mínim de tres festivals diferents.

Per participar-hi només cal gravar una peça de dansa contemporània, d’entre 10 i 25 minuts, representada en un espai no convencional, és a dir en qualsevol lloc que no sigui ni una sala ni un teatre. Fins el 31 de desembre hi ha temps per registrar la proposta al web d’Acieloabierto. Els directors dels 12 festivals que integren la xarxa visionaran tots els muntatges i votaran les deu millors. Un cop sumats tots els punts, les cinc que hagin obtingut una millor puntuació seran les que voltaran pel Circuit.

El festival Sismògraf és un dels membres de la xarxa Acieloabierto, juntament amb el Mes de Danza de Sevilla, el Masdanza de Maspalomas, el Cuadernos Escenicos de Garachico, el Dantza Hirian de Donostia, el Huellas de Huelva, el Corpo (a) Terra d’Ourense, el Trayectos de Saragossa, el Lekuz Leku de Bilbao, el Festival de las Artes en Movimiento de Tenerife, el Cadiz en Danza i el Palma amb la Dansa de Mallorca.