Vols venir a Sismògraf 2017?

Et proposem un itinerari per a professionals de les arts escèniques durant els dies del festival Sismògraf 2017 que se celebra del 20 a 23 d’abril.

Entra a l’Espai PRO on hi trobaràs tota el programa per a professionals, tota la informació necessària i l’apartat d’inscripcions. Un cop inscrit, podràs accedir a la teva àrea personal i gestionar la teva estada a Sismògraf 2017.

ACCÉS A L’ESPAI PRO

Maquetes

Durant el festival Sismògraf 2017 es faran presentacions d’uns deu minuts de durada en diversos espais de la ciutat de maquetes d’espectacles que actualment estan en procés de creació i que està previst programar o estrenar durant el Sismògraf 2018. Aquests treballs tenen com a punt en comú el suport del Sismògraf en la seva producció, ja sigui mitjançant premis (Premi Delfí Colomé a la creació en dansa d’arrel tradicional), residències de creació o suport econòmic.
INFO DE LES MAQUETES

Altres activitats professionals en el marc de Sismògraf 2017

FID
Finestra Internacional de la Dansa

Més info

PRO365/
SISMO

Més info

Materials per a professionals editats des del festival Sismògraf

Un dels objectius del festival Sismògraf és fomentar la contractació d’espectacles de dansa arreu de Catalunya. De fet, la seva programació i els continguts dels itineraris per a professionals que s’organitzen en el marc del festival és oferir experiències de dansa fàcilment exportables a qualsevol municipi de Catalunya. En cada edició, s’elabora algun tipus de material didàctic que posem a l’abast de qualsevol professional i que us podeu descarregar aquí mateix.