Am I Bruce Lee

Junyi Sun / Kernel Dance Theatre

«Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?» Així comença Junyi Sun descrivint el seu primer projecte en solitari, nascut de la curiositat per aquest fenomen de masses dels anys 70.
«Bruce Lee era un home de baixa estatura i practicant d’un estil d’arts marcials poc conegut mundialment a la seva època. Com un home tan “petit” a través d’accions tan “petites” com cops de puny i puntades de peu es va poder transformar en un bé de consum tant estès?» Bruce Lee va ser un superheroi en tota regla. Un ídol. En aquest solo de dansa, Junyi Sun vol jugar amb l’humor per investigar i aprofundir en la seva identitat a partir de la relació amb aquesta figura tan popular. Les seves vides tenen punts de connexió i paral·lelismes. El cos i el moviment ens mostren allò que ens fa “més grans” però també la importància d’allò “més petit”.

  • Am I Bruce Lee és un peça en procés de creació. Durant la jornada de presentació del Sismògraf 2019 (13 de febrer) es podrà veure una mostra d’aquest projecte amb estrena prevista pel 2020.