Millor públic


 

Després de quatre edicions de Millor Públic (amb un total de 61 participants), aquest 2019 hem decidit convocar a totes aquelles persones que ens han anat acompanyant en aquest exercici de donar forma als interrogants que sorgeixen enfront d’una obra de dansa. Volem fer una edició especial, un seguiment del Sismògraf 2019 a través d’un joc d’escriptura conjunta.
La proposta es basa en la idea del cadàver exquisit, aquell joc que tan agradava als Surrealistes i que consistia en anar dibuixant –o escrivint– per fragments, i d’aquesta manera crear un cos col·lectiu i únic. Així doncs, volem crear un text “exquisit” sobre cadascuna de les obres del Sismògraf 2019, un text escrit conjuntament i que anirà creixent amb el pas dels dies.
En aquest text, exposat en algun espai d’Olot i llegible per a tothom, cadascun dels espectadors del Millor Públic hi aportarà la seva visió i creativitat. El Millor Públic 2019 acabarà amb una trobada per parlar i analitzar els textos el darrer dia del festival.
Aquest és un projecte creat i dirigit per Explica Dansa, amb la col·laboració de Bàrbara Raubert i Jordi Ribot.