Magí Serra & Anamaria Klajnšček

 

Magí Serra & Anamaria Klajnšček es van conèixer el 2018 durant el procés creatiu de Trama, de Roser López Espinosa. Des d’aleshores s’han endinsat en un procés de recerca que els ha portat cap a la creació de Cossoc. D’aquesta col·laboració també n’ha sorgit un vídeo de dansa i un workshop dedicat al llenguatge que han desenvolupat conjuntament.
Anamaria Klajnšček és ballarina i creadora. A banda dels seus projectes personals, ha treballat per TanzMainz, Roser López Espinosa, Pere Faura o GN | MC.
Magi Serra és intèrpret i creador. És un performer versàtil que ha treballat amb alguns dels coreògrafs més actius de l’escena catalana actual com: Roberto Olivan, GN | MC, Roser López o Lali Ayguadé. Pel que fa al seu propi treball, ha creat espectacles com: Esvorell, que es va estrenar a la Fira Mediterrània (2016) i el solo La mesura del detall, presentat al Sismògraf (2018). El seu treball actual està immers en una recerca d’un moviment “el cos ocupa l’espai”. Cossoc és fruit d’aquesta investigació com també el projecte Brots (amb el músic Arnau Obiols).