Pràctica artística de dansa comunitària


La dansa és vida. És cos i moviment. Dues coses que són vida. I també és vida perquè és joc i perquè és present en tots i cadascun dels espais vitals del nostre viatge per la vida: l’amor és dansa, la rebel·lia també ho és, la malaltia, la joventut, la fertilitat, la maternitat, la maduresa, la vellesa…
Ballar és alegria i felicitat. I és respiració, comunica vida. La dansa és una manera d’arribar als altres, un exerci
ci de generositat i tolerància. És comunicació còsmica, creació espontània i incansable.
Aquest és un taller obert a dones i homes de més de 16 anys amb ganes de ballar i compartir l’experiència de crear una peça de dansa amb la Cia Sebastián García Ferro.

Sebastián García Ferro es coreògraf, ballarí, performer i compositor. Dirigeix la seva pròpia companyia des de l’any 2000. Ha recorregut més de 15 països i ha estat guardonat en diverses ocasions (1er premi del Festival Maspalomas, 2007, entre d’altres). També col·labora amb la Compañía Nacional de Danza Contemporánea d’Argentina o l’Orquestra Simfònica de Barcelona. S’ha implicat en múltiples projectes de dansa social i educativa entre els quals, per exemple, el projecte +45, sobre la dansa i la vida més enllà dels quaranta-cinc anys d’edat, que es va poder veure com a Rèplica del Sismògraf 2016.

Dies: 14, 21 i 28 de març / 4, 18 i 25 d’abril / Disponibilitat el 26 d’abril al mati
Horari: 11-13h
Preu: 30 euros
Inscripcions a: educatiusescenics@olot.cat