13 de juny de 2017

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) s’ha fixat amb el Festival Sismògraf per treballar-lo dins les aules. Els alumnes de Disseny Gràfic i Fonaments del Grau de Multimèdia i els alumnes de Disseny Gràfic del Grau de Disseny i Creació Digitals han elaborat fulletons explicatius de les experiències educatives d’aquesta passada edició del festival, com a projecte puntuable per les respectives assignatures. 

Sandra Rius, una de les professores que imparteixen les assignatures, explica que van escollir el Festival Sismògraf per dos motius: “Per una banda, enlloc de treballar amb material fictici, fer-ho amb continguts d’un esdeveniment real dóna una motivació extra als alumnes, alhora que els apropa un bon exemple del que seria un projecte professional. Per altra banda, el fet que el festival fos de dansa donava molt de joc per jugar amb dissenys que expressessin moviment, continuïtat, dinamisme…”.

Els alumnes han hagut de maquetar un fullet de vuit pàgines explicant l’oferta de tallers i experiències educatives del Sismògraf 2017. Un cop rebut l’encàrrec tècnic, amb informació del festival, el públic a qui va dirigit i totes les fotografies i material gràfic necessari, els alumnes han hagut de posar en pràctica els conceptes teòrics treballats dins l’aula i proposar un disseny atractiu, funcional, llegible i comunicatiu.

Consulta les propostes de fullets elaborats pels alumnes de la UOC