28 de juliol de 2016

En el marc de l’edició d’aquest 2016 del Workshop d’estiu organitzat pels RCR Arquitectes i la Fundació Bunka, la coreògrafa Àngels Margarit hi presentarà la peça Moixina geografies. Serà en una actuació oberta a tothom que tindrà lloc el dimecres 17 d’agost, a les 19.30 h, a l’Espai Barberí. La proposta és una interpretació personal que ha fet l’artista del paisatge de la Moixina a través de la dansa.

A més de l’espectacle, Margarit participa en el Workshop realitzant el Programa dansa, en el qual participen els alumnes de totes les disciplines del Workshop (Arquitectura i paisatge, Audiovisual i fotografia i Escenografia) i serveix com a punt d’unió entre tots els participants. Aquest programa, que ja va començar l’any passat, vol ser una nova línia d’innovació dins les jornades dedicada a l’espai i al cos i s’organitza amb la col·laboració del festival Sismògraf.

En el Workshop hi participen més de cinquanta persones entre arquitectes i estudiants provinents d’arreu del món.

A més de l’actuació d’Àngels Margarit, el programa d’activitats obertes al públic en general es completa amb l’exposició “Tránsito por la escenografía española contemporànea” i amb un cicle de conferències, en el qual participaran els arquitectes Juan Carlos Sancho i Sol Madridejos, el guanyador del Premi Pritzker 2011 Eduardo Souto de Moura i Enric Batlle, el fotògraf Hisao Suzuki i els escenògrafs Alfons Flores i José Luís Raymond.