2 de març de 2018

Busquem joves que vulguin ballar davant del Mirall del Sismògraf el dissabte 21 d’abril. Durant tot el dia, el mirall voltarà pels carrers del centre d’Olot animant als vianants a afegir-se a la festa de la dansa i ballar tots junts una coreografia. Qui s’encarregarà de les coreografies i de dinamitzar l’activitat seran els joves de la ciutat.

Tothom qui ho vulgui pot dirigir-se a L’Ideal – Oficina Jove de la Garrotxa i apuntar-se al torn horari que li vagi millor. El mirall sortirà de les 11 del matí a les 14 h i de les 17 h a les 20 h. Durant aquestes hores, aniran tornant-se els diferents joves que es posaran davant del Mirall a ballar i a animar a tothom que balli amb ells.

Cada jove o grup de joves poden escollir la música que més els agrada i inventar-se la coreografia que els sembli millor. Només cal portar un telèfon mòbil amb la música en qüestió, que es connectarà als altaveus del mirall. Als diferents grups de joves se’ls regalarà una samarreta oficial del Sismògraf.

Tots els interessats en participar-hi han de posar-se en contacte amb l’Ideal presencialment els dilluns i divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h; i els dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 16:00h a 20:00h. També ho poden fer per correu electrònic a lideal@olot.cat.