27 d'abril de 2017

El proper dissabte dia 29 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, se celebra el SismÒFFgraf, l’OFF del Festival Sismògraf. Les activitats es concentraran de 16.30 h a 21 h a les Fonts de Sant Roc. Una comitiva de bicicletes sortirà a les 16 h de la plaça Major cap a les Fonts de Sant Roc. Totes les actuacions són gratuïtes. 

El SismÒFFgraf unirà, en una mateixa tarda i un mateix espai, diferents perfils de la dansa posant el centre d’interès en la dansa local, i inclou també companyies amb trajectòria professional, propostes emergents, peces amateurs i una peça realitzada per nens i nenes. És una mirada a la diversitat, que busca que joves amateurs puguin coincidir amb ballarins de llarg recorregut i que es creï una vivència d’experiència col·lectiva.

S’hi podran veure nou espectacles, dels quals cinc seran estrenes de creadors locals, tres seran peces nacionals i n’hi haurà una d’internacional. 270 minuts de dansa ompliran la tarda del Dia Internacional de la Dansa a Olot, que inaugurarà Marta Muñoz ballant el manifest. També hi participaran Corart-Eva Durban, Jadeo Teatro, Clàudia Gómez i Raquel Viñuales, Ana Cembrero Coca, Imakoko’arts, Colectivo Camdem Dance, Elles, Nicholas Ricchini Company i Les Crusans.

El SismÒFFgraf és una de les rèpliques del Festival Sismògraf 2017. En cas de pluja es farà al pavelló Firal.

PROGRAMA DEL SISMÒFFGRAF

16.30 h – El manifest, Marta Muñoz

16.40 h – Es:truc:tu:res, Corart – Eva Durban

17.15 h – Vivo sin vivir en mí, Jadeo Teatro

17.40 h – Pilar de dos ballat, Clàudia Gómez i Raquel Viñuales

18 h – Migrations, Ana Cembrero Coca

18.30 h – Canvi de sentit, Imakoko’arts

19 h – Que no te he dicho, Colectivo Camdem Dance

19.15 h – Embastant el buit, Elles

19.45 h – Huntresses, Nicholas Ricchini Company

20.15 h – Bailas o ké?, Les crusans