21 de setembre de 2016

Per ells el Sismògraf 2016 van ser quatre intensos dies immersos en els espectacles i aprofundint en els secrets de la dansa de la mà de professionals. Ara, passat el temps i havent-ho paït tot, els 17 integrants del Millor Públic fan balanç de l’experiència viscuda.  Tots ells reconeixen que els ha deixat petjada i molts dels espectacles els han fet reflexionar i replantejar-se diverses qüestions. 

L’espectacle que tots tornarien a veure, sense dubtar-ho ni un moment, és Siena, de la companyia La Veronal. Molts d’ells també voldrien gaudir de nou de Molar, de Quim Bigas, i de Si sabes lo que hay, de la fundació Collado-Van Hoestenberghe.

Les trobades permetien escoltar l’opinió dels altres integrants del Millor Públic, la majoria d’ells profans en el món de la dansa contemporània. Intercanviar punts de vista, i complementar-ho amb les trobades amb ballarins, coreògrafs i professionals de la dansa, ha estat una experiència molt positiva, pel que se n’extreu de les conclusions. Molts d’ells proposen allargar més les trobades per tal de debatre encara més sobre la dansa.

Ser entre els afortunats que van poder veure tots els espectacles del Sismògraf 2016 ha fet que la majoria dels 17 tinguin ganes de ballar i seguir veient dansa. Molts reconeixen haver-se quedat amb ganes de més

La Francesca, la Sónia, la Lu, l’Helena, en Xavier, la Cristina, la Maria, la Paula, l’Anna, la Sílvia, la Marta, en Joan, la Tina i en Ferran, han estat el Millor Públic del Festival Sismògraf 2016. Els han guiat en Toni, la Beatriu i la Bàrbara. A més, també han pogut intercanviar opinions amb Xavi Estrada i Xevi Dorca, Inés Boza, Cesc Gelabert i Quim Bigas.