10 d'octubre de 2016

El Festival Sismògraf 2017 acollirà la cinquena edició de la Finestra Internacional de la Dansa (FID), que es consolida com a mostra i projecció de dansa catalana. Creadors catalans mostraran els seus projectes a programadors d’arreu del món, en una plataforma per internacionalitzar la dansa que es fa al país. El FID és un projecte col·laboratiu que recull les necessitats del sector de la dansa de casa nostra.

El FID 2017 presenta dues línies d’acció que es podran veure durant els dies del Sismògraf. Per una banda s’exhibiran a Barcelona entre el 18 i el 20 d’abril espectacles ja estrenats. Per l’altra es presentaran a Olot nous projectes que encara estan en fase de creació, del 20 al 23 d’abril, coincidint amb el Festival Sismògraf.

Poden presentar-se al FID totes aquelles companyies de dansa amb seu estable a Catalunya, que acreditin una trajectòria professional d’un mínim de 3 anys. Els espectacles o projectes que aspirin a ser seleccionats han de tenir el cos i el moviment com a eix central. Una Comissió de Selecció formada per diferents professionals de l’àmbit de la dansa, tant nacional com internacional, triarà els projectes seleccionats.

Les candidatures es poden enviar fins al 20 d’octubre al correu FID2017@gmail.com. La resolució es farà pública el divendres 25 de novembre, coincidint amb el Festival SÂLMON. La informació s’ha d’enviar en castellà i anglès, seguint les indicacions de les bases del FID 2017.

Llegeix les bases per presentar-se al FID 2017