3 de desembre de 2015

El Sismògraf busca el Millor públic per a l’edició del 2016. El festival vol trobar persones que tinguin ganes de veure gratuïtament tots els espectacles de dansa acompanyats d’uns guies que els explicaran els secrets amagats rere cadascun d’ells.

Només cal enviar un correu electrònic a info@sismografolot.cat detallant els motius pels quals es vol formar part del Millor Públic del festival. A més del nom i cognoms cal dir l’edat, un número de telèfon i una adreça electrònica per poder contactar amb els aspirants. Hi ha temps fins el 17 de febrer. D’entre totes les peticions rebudes, l’organització del Sismògraf escollirà el grup d’elegits que conformaran el Millor Públic 2016.

Els afortunats rebran eines per entendre millor els espectacles i tindran l’oportunitat d’entrar al món de la dansa acompanyats d’experts en la matèria que els donaran totes les claus de lectura. Plegats descobriran formats, llenguatges, gèneres i estils per fer-se una idea de la riquesa que hi ha a prop de casa nostra.

L’any passat, vuit olotins van tenir el privilegi de ser escollits com a Millor Públic 2015. Van veure totes les propostes del Sismògraf acompanyats d’un coreògraf i ballarí, una periodista especialitzada en dansa i una gestora cultural. Al final del festival van extreure’n les seves pròpies conclusions apuntant tot allò que creien que caldria millorar.