29 d'octubre de 2015

La coreògrafa i ballarina Inés Boza i la contrabaixista i compositora Giullia Valle preparen Bailamos, un nou espectacle que es preestrenarà al Festival Sismògraf 2016. S’han proposat unir els seus dos mons en un muntatge que promet intensitat visual, emocional i sonora.

Partint dels Set Pecats Capitals, les dues creadores aniran presentant tot un seguit de personatges arquetípics que es mouen per la luxúria, l’ira, l’enveja, la supèrbia, l’avarícia, la gola i la peresa. Tots ells es trobaran en una sala de ball abandonada, amb música en directe.

Música, dansa i imatge es fusionen en un espectacle que vol moure les consciències del públic. Bailamos mesclarà diferents estils i tècniques de dansa per reflectir els diferents estats anímics de les persones. Un grup de ballarins de diferents edats i trajectòries contribuiran a posar en solfa aquest espectacle de creació.

Inés Boza és la fundadora i directora de la companyia SenZaTeMPo. Giullia Valle està considerada una de les figures més emblemàtiques del jazz actual europeu. Bailamos és un espectacle coproduït pel Festival Sismògraf.