21 de juny de 2016

Les millors imatges del festival Sismògraf 2016 es poden veure fins al 10 de juliol a la sala d’exposicions de Can Trincheria. “Instasismo” mostra les imatges guanyadores del concurs d’Instagram organitzat durant els dies del festival, acompanyades, a més, d’altres instantànies que els usuaris de la xarxa social van penjar amb les etiquetes #Sismògraf16 i #ConcursSismògraf16.

L’exposició es completa amb una tria de tretze fotografies realitzades pel fotògraf del festival, Martí Albesa. Es tracta d’una bona oportunitat per recordar les experiències viscudes del 31 de març al 3 d’abril passat i anar fent boca de cares al Sismògraf del 2017, que serà del 20 al 23 d’abril.

La mostra es pot visitar de dilluns a divendres, de 10 del matí a dues del migdia i de cinc a set de la tarda. Els dissabtes, l’horari és d’onze del matí a dues del migdia i de cinc a set de la tarda. Els diumenges i festius només està oberta al matí, d’onze a dues. L’exposició és gratuïta i està oberta des d’ara fins al 10 de juliol.

Francesca Herrero, és una de les guanyadores del concurs d'Instagram del Sismògraf.

Francesca Herrero és una de les guanyadores del concurs d’Instagram del Sismògraf.