11 d'abril de 2021

L’Itinerari al Parc ha format part de la programació del Sismògraf des de la primera edició del festival. És una de les senyes d’identitat del Sismògraf. Diumenge al matí, abans de dinar, el públic es reuneix al Parc Nou per veure diferents peces breus de dansa, enmig d’un entorn únic.

Led Silhouette ha presentat Wild Street, una crítica a la globalització i l’auge de l’estil de vida nord-americà. Una altra de les propostes que hem pogut veure aquest matí ha estat la de Lokke | Olatz de AndrésDoppel-Leo es mou entre allò escultòric i l’acció. És una peça sobre l’aparellament per afinitat unit per un moviment bessó.

A Adama, Marcat dance ens ha mostrat la seva particular mirada cap a les arrels, cap als secrets de la terra i els avantpassats. També al Parc Nou, Paula Quintas – Transpediante ha representat Set, una peça interdisciplinària, que barreja la dansa contemporània amb la música electrònica. Finalment, la Cia. Sebastián García Ferro ha estrenat a Olot el volum I d’Upper. La peça parteix d’una classe d’aeròbic, guiada per tres performers professionals, un DJ i diversos infiltrats.