6 d'abril de 2017

Los Artistas Salsichas proposen un recorregut en bicicleta el dissabte i diumenge al matí per un entorn idíl·lic. És una experiència personal on cadascú connectarà amb el paisatge que l’envolta. El punt de trobada és a la plaça Estrella. Allà, els responsables de l’experiència donaran uns auriculars a cadascú i a partir d’aquí comença l’aventura. 

L’espectacle que estrenaran a Olot és una reflexió sobre un paisatge bucòlic que en realitat no és tan bucòlic i sobre quin ús li donem a aquest paisatge. La febre per córrer i l’ús d’aquest entorn per a la publicitat són alguns dels elements de debat que sorgiran al llarg del muntatge.

Rere los Artistas Salsichas hi ha en Manel Quintana, nascut a Olot, i la Maria Camila Sanjinés, natural de Colòmbia. Hablar con las plantas para llegar a un paisaje és també la connexió entre els dos paisatges, l’un conegut per la seva escola de pintura paisatgística. L’altre és ple de plantes declarades il·legals i on ningú vol ser relacionat amb el narcotràfic.

Relacionat amb l’espectacle es podrà veure l’exposició Hablar con las plantas de interior, a l’entrada de Can Trincheria. Les dues propostes tenen en comú l’anàlisi de la relació de les persones amb el paisatge i l’enyor que se’n té quan s’està lluny d’aquest.