13 de febrer de 2020

Avui s’obre la convocatòria per formar part de la cinquena edició del Millor Públic del Festival Sismògraf. Els escollits veuran els principals espectacles del festival, acompanyats d’experts que els donaran totes les claus de lectura. El coreògraf i ballarí Toni Jodar, la periodista especialitzada en dansa Bàrbara Raubert, el periodista, dramaturg i teòric de la dansa Jordi Ribot Thunnissen i la gestora cultural Beatriu Daniel seran els guies d’aquesta nova edició. Plegats descobriran formats, llenguatges, gèneres i estils de dansa.

Es tracta d’un acompanyament pensat pel públic del Sismògraf que vol gaudir més del festival, persones curioses i atentes per descobrir nous coreògrafs i expressions contemporànies.

Al llarg dels tres dies, en aquest taller hi haurà una jornada de formació on es donaran idees per llegir o resseguir els espectacles triats; una activitat d’escriptura col·laborativa sobre aquests espectacles i una trobada amb alguns artistes del festival amb qui compartir opinions i aprendre directament del seu pensament, contrastat amb la seva acció.

Per formar part del Millor Públic només cal enviar un correu electrònic a educatiusescenics@olot.cat amb una carta de motivació d’un màxim de 30 línies on s’expliqui per què ha de ser un dels escollits. A més del nom i cognoms, també cal fer-hi constar l’edat, un número de telèfon i una adreça electrònica per poder contactar amb els aspirants. És imprescindible tenir total disponibilitat els dies 24, 25 i 26 d’abril. Entre totes les peticions rebudes, l’organització del Sismògraf escollirà el grup que conformarà el Millor Públic 2020. Participar al Millor Públic del Sismògraf té un cost de 30 euros.

Hi ha temps per apuntar-se fins al 28 de febrer