6 de febrer de 2018

Obertes les inscripcions per dos tallers de dansa del Sismògraf, que tindran lloc durant els dies de Setmana Santa. Es tracta de Labranza Kids, un taller pensat per a infants de 8 a 13 anys a càrrec del Colectivo Lamajara Danza, i un taller de dansa improvisació i dansa vertical per a públic adult a càrrec de la companyia El Paller i la companyia Las Lo Las. El resultat dels dos tallers es podrà veure en dos espectacles que tindran lloc durant el festival Sismògraf. 

Labranza Kids és un taller casal de Setmana Santa per a nens i nenes de 8 a 13 anys,  a càrrec del Colectivo Lamajara Danza. Es tracta d’una proposta que vol combinar la dansa contemporània amb les activitats de lleure, i que també vol destacar el contacte directe amb l’entorn, l’experiència de l’acte escènic i el fet de treballar conjuntament en un procés creatiu. Una gran oportunitat per embarcar-se en un projecte amb una companyia professional i participar en un espectacle de dansa durant el Sismògraf 2018. El taller es farà els dies 26, 27, 28 i 29 de març, de 9 a 13 h, al Teatre Principal d’Olot. Per participar-hi cal estar disponible tots els dies del taller i també el 21 d’abril, dia de la representació final. El preu del taller és de 35 euros, les inscripcions es poden fer a educatiusescenics@olot.cat 

La Cia. El Paller i la Cia. Las Lo Las proposen un taller de dansa improvisació i dansa aèria per a públic adult en què es mostrarà la seva metodologia de treball. Les bases del seu treball d’investigació i experimentació s’han aplicat a Fosques, la peça que presenten al Sismògraf i en la qual col·laboraran algunes de les persones que participin al taller. Es treballarà amb l’objectiu d’arribar-se a moure amb facilitat per l’espai i de trobar el propi moviment, tant a l’espai com al terra. El taller s’impartirà del 26 al 29 de març, de 18 a 22 h, al Teatre Principal d’Olot. Les inscripcions es poden fer a educatiusescenics@olot.cat i tenen un cost de 40 euros.