13 d'octubre de 2016

Obert el termini per participar al SismÒFFgraf 2017, l’OFF del Festival Sismògraf, que posarà el focus en els creadors locals, tant els professionals com els emergents. En aquesta tercera edició, el SismÒFFgraf es trasllada a les Fonts de Sant Roc, on es desenvoluparan totes les activitats el dissabte 29 d’abril, Dia Mundial de la Dansa.

Fins al 30 de novembre es poden fer arribar les propostes a sismoffgraf@gmail.com. Cal que hi consti el nom i duració de la peça, el nom de la companyia, els intèrprets, les necessitats tècniques i una breu explicació tant de la peça com de la companyia. Caldria fer arribar també alguna fotografia i vídeo de l’espectacle, en cas que n’hi hagi algun de disponible.

El SismÒFFgraf busca dues peces de 30 minuts que pagarà a 300 euros la peça, dues peces de 20 minuts (a 200 euros la peça) i quatre peces de 10 minuts (a 100 euros cadascuna).

A més, del 23 al 28 d’abril s’oferirà la possibilitat d’assistir a un curs gratuït amb un ballarí de tres hores diàries per tal de crear una peça de dansa col·lectiva. S’hi poden apuntar persones de totes les edats, sigui quin sigui el seu nivell de dansa. Per participar al curs també cal inscriure’s a sismoffgraf@gmail.com.