11 d'abril de 2021

Tradicionalment, durant el Sismògraf, el dissabte és el dia fort. És el dia que més espectacles es poden veure i aquest any no n’és cap excepció. És més, aquest any tindrem tres dissabtes carregats de dansa. Ahir va ser el primer.

De bon matí, Magí Serra va fer una segona sessió de Cossoc, aquesta vegada enmig del paisatge espectacular de les Fonts de Sant Roc, a tocar del Fluvià. Al migdia, Thomas Noone Dance va destrenar Cinc maneres de matar el temps, a la pista d’Atletisme d’Olot, obra de l’equip d’arquitectes RCR. Es tracta d’un muntatge integrat per cinc duets, a càrrec de diferents ballarins i ballarines professionals de Catalunya.

Abans d’anar a dinar, i també a primera hora de la tarda, Promenade d’Artiste va tornar a representar Street Pantone al Pati de l’Hospici. Després, Moon Ribas i Quim Girón van fer la segona sessió de Fenomen, que igual que divendres ahir també va poder veure’s a la sala El Torín.

Al vespre, a la plaça de braus, Humanhood van mostrar Orbis, un espectacle relacionat amb la lluna nova que aquests dies es pot veure al cel. Al Teatre Principal d’Olot, Colectivo Lamajara va representar Ignea, un muntatge inspirat amb els volcans i les erupcions. El dia va acabar amb la segona sessió de Crisálida, d’Antes Collado, a La Carbonera.