SISMÒGRAF PRO-CATALAN ARTS

ACCEDEIX A L’ESPAI PRO

Degut a les recomanacions de reducció de la mobilitat i la interacció social, l’habitual jornada de professionals del Sismògraf es plantejarà aquest any en diferents formats

VIRTUAL

Aquesta jornada, que es durà a terme el 8 d’abril, acollirà el llançament del projecte europeu Big Pulse Dance Europe, del qual formen part 12 festivals de dansa de referència a Europa (Julidans, Tanzinaugust, Dance Umbrella, Sismògraf…). Els festivals agregats a aquest projecte duran a terme diverses accions conjuntes, afavoriran la mobilitat internacional d’artistes, procuraran augmentar les produccions de creadors emergents, així com la producció de peces de dansa per a l’espai públic i la realització d’accions de formació i intercanvi. Big Pulse donarà l’oportunitat de crear peces per a grans escenaris a aquelles companyies que ja hagin estrenat petites produccions, i el Sismògraf serà un dels marcs privilegiats per a les seves posades en escena.

En el marc d’aquesta jornada, també es presentaran altres iniciatives per a promoure la mobilitat internacional dels creadors i creadores de l’àmbit de la dansa.

REGISTRA’T

DOCUMENTAL

Totes les produccions que es puguin veure al Sismògraf 2021 quedaran resumides i encapsulades al web del festival i a la llista de reproducció de l’Àrea Pro, de manera que els i les professionals puguin accedir de forma àgil i directa a tota la informació sobre les companyies i/o les produccions que es presentin al festival.
REGISTRA’T

PRESENCIAL

Amb l’esperança que a l’abril la mobilitat sigui més fàcil i segura per a tothom, el festival espera que qualsevol professional que ho desitgi pugui assistir al festival de manera presencial.
REGISTRA’T

MATERIALS PER A PROFESSIONALS D’ALTRES EDICIONS

Consulta’ls