18 de gener de 2017

El festival Sismògraf s’escampa arreu de la Garrotxa. El col·lectiu Lamajara portarà Labranza als pobles de la comarca. Daniel Rosado, Reinaldo Ribeiro i Paloma Hurtado ballaran l’1 d’abril a la plaça Nova de les Planes d’Hostoles, en un espectacle que ret tribut a la vida al camp i al paisatge rural. 

Del 12 de març, al 12 d’abril, el col·lectiu Lamajara farà una estada a la residència Faber d’arts, ciències i humanitats. L’estada servirà perquè creadors i investigadors de disciplines relacionades amb el món de la dansa treballin i intercanviin idees i projectes. El Sismògraf ofereix als diferents pobles que programin l’espectacle de dansa mentre estiguin fent l’estada a la Garrotxa.

Durant el Sismògraf es podrà veure a Olot una versió participativa del muntatge, amb el resultat del taller per aprendre a cultivar un hort i plantar flors al ritme de la música. A partir del 25 de gener, cada dimecres a la tarda Daniel Rosado i Reinaldo Ribeiro ensenyaran com moure’s per la vida rural seguint una coreografia.

Lamajara és una organització d’artistes que comparteixen una inquietud sobre el llenguatge del cos i les seves possibilitats d’expressió. Està format per creadors emergents, ballarins i col·laboradors d’altres disciplines artístiques. S’organitzen de manera cooperativa, fomentant el diàleg i el consens. L’objectiu principal és el suport a la lliure expressió artística