Itineraris Sismògraf

Hem dissenyat cinc itineraris per posar-t’ho fàcil. Fes-hi una ullada i escull aquell que més s’ajusti als teus gustos, interessos i circumstàncies. 

Boscos, rius, grederes o paisatges urbans, quin vols que sigui el teu escenari?

 

Vora tosca

Dissabte 9 d’abril, matí

VEURE ITINERARI

Vine a gaudir d'una passejada matinal tranquil·la. Relaxa't i contempla les propostes artístiques que passen enmig dels boscos i la natura. Porta la cantimplora, ves a buscar aigua a la font. Si ets dels matiners i vols anar a fer esport, passa abans per l'Estadi d'Atletisme. Si ets dels que surten tard, passa-hi al migdia.

*Alguns espectacles d’aquest itinerari també formen part del de dissabte tarda Vora Riu. 

VORA RIU

Dissabte 9 d’abril, tarda

VEURE ITINERARI

Vora Riu hi descobriràs espectacles ubicats en els espais més singulars d'aquest passeig fluvial. Acrobàcies, danses urbanes i artesania amb la remor del riu de fons.
Un itinerari recomanat per a famílies.

*Alguns espectacles d’aquest itinerari també formen part del de dissabte matí Vora Tosca.

VORA VOLCÀ

Dissabte 9 d’abril, tarda

VEURE ITINERARI

Vora Volcà t'hi oferim escenaris excepcionals. Les grederes i el cràter i altres espais ja clàssics del Sismògraf. Un entorn emblemàtic que acollirà espectacles dedicats al cos i la vida.
Un itinerari recomanat per a persones atrevides.

CENTRE VILA 

Dissabte 9 d’abril, tot el dia

VEURE ITINERARI

Al centre de la vila t'hi impregnaràs d'aquell ambient de festival que tant t'agrada i ens agrada. La gentada i el moviment i les arts vives ocupant els carrers. Busca el ramat d'eugues, alimenta els cucs recicladors i gaudeix del darrer espectacle del dissabte en ple Firal.