Ciutat dormitori

Contenidos Superfluos

Del ds. 04.11.23 al dg. 05.11.23 | 17:30 h
Finalitzat
DURADA:  100 minuts

 

* Espectacle itinerant.

* Punt d'inici: Teatre Principal // Punt final: Cementiri d'Olot

* Accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Compartir

Passeja amb nosaltres pels carrers i les places del cementiri local.

 

/ Site specific / Cementiri / Vius i morts / Política / Societat /

 

Ciutat dormitori és un site specific que ens endinsa al cementiri local per conèixer millor la idiosincràsia de la ciutat i el caràcter dels seus habitants. Les veus d'una coral ens acompanyaran durant aquest recorregut guiat. Treballadors i treballadores del cementiri ens parlaran de la seva història i eixamplaran les nostres idees sobre aquest emplaçament, sobre la vida que habita el lloc de la mort.
Ciutat dormitori vol ser una passejada crítica i col·lectiva, una reflexió sobre les dinàmiques urbanes i socials que es posen en joc en un espai com aquest, sobre les polítiques públiques al voltant de la mort i la seva gestió, i sobre la relació entre el treball i la desaparició de l'univers.

 

Contenidos Superfluos és una plataforma de creació d’arts escèniques nascuda el 2019 a Barcelona. Liderada pel director i dramaturg Pau Masaló, la plataforma neix amb la voluntat d’iniciar projectes de creació que posin en relació els processos i els codis representatius habituals del teatre contemporani amb la presència i experiència de persones no vinculades a aquesta disciplina artística. Contenidos Superfluos ha estrenat un espectacle de sala (The National Body) i un espectacle de carrer (Ciutat dormitori). Aquesta darrera peça ha estat reconeguda als XXIV Premis de la Crítica d’Arts Escèniques amb el premi al Millor Espectacle d'Arts de Carrer i ha obtingut el Premi El Temps de les Arts en Arts Escèniques.

 

Guia: Melcior Casals / Amb la intervenció de: Xènia Janer, Miquel Casas, Marta Mallarach, Jordi Janer, Albert Vallés / Amb les veus de: ARSinNOVA cor de cambra (Miquel Aguiló, Núria Ballestar, Eli Barroso, Pol Blancafort, Marta Canals, Pere Carulla, Ferran Dalmau, Marta Garrote, Ragnhild Hjelmborg, Èlia Lucas, Francesc Minguella, Gerard Morató, Eloi Moreno, Adrià Pagès, Marta Ramírez) / Amb la col·laboració de: Bàrbara Roig / Direcció: Pau Masaló / Dramatúrgia: Pau Masaló, Irena Visa / Composició musical: Adrià Pagès / Direcció musical: Maria Mauri / Intervenció en l’espai i vestuari: Laila Rosato / Producció executiva: Clàudia Robert

 

www.superfluos.lol

 

Agraïments al Cementiri Municipal d'Olot i la Funerària Besora per la seva complicitat i col·laboració.

 

Amb la coproducció de: Teatre Lliure / Premis i beques: Premi de la Crítica 2021 a Millor espectacle d’Arts de Carrer, Premi El Temps de les Arts d’arts escèniques 2022, projecte guanyador d’un dels Ajuts extraordinaris a la creació Carlota Soldevila del Teatre Lliure, projecte guanyador d’una Beca Ciutat de Barcelona 2020 / Agraïments: Cementiris de Barcelona, Adrià Terol, Marta Aladren, Transports Metropolitans de Barcelona, Carlota Serrahima, Pol Serrahima, Albert Pérez, Martín Torres, Teatre Nacional de Catalunya, Modiband i Marc Tàpies

Dissabte
04
nov
Des de
12 €
Finalitzat
Diumenge
05
nov
Des de
12 €
Finalitzat