WALL & PEACE

Wonderground

dissabte, 20 d’abril | 22:00 h
Gratuït
DURADA:  35 minuts
Compartir

Un mur, dos personatges i arts vives a plena nit.

 

Wall & Peace és un site-specific nocturn que segueix la misteriosa trobada entre dos homes i una paret, explicada i il·luminada per una dona.
A través de la dansa, el circ i les arts marcials, els dos homes redescobreixen la seva amistat i potser el seu lloc al món.
L’espectacle transforma l’espai públic en un paisatge teatral imaginatiu que empeny les fronteres de l’estètica artesanal i la narració física.
Wall & Peace és un treball en procés de creació que s’estrenarà al Festival Spoffin a l’Agost del 2024 i compta amb el suport a la creació del festival El Danseu. 

 

Roser Tutusaus i Tom Weksler comencen a col·laborar el 2018, creant la companyia Wonderground Arts del Moviment, amb residència a Catalunya.
Els treballs de Wonderground, que solen girar al voltant de les històries que el cos conté i la forma de comunicar-les, aborden temes universals sobre la humanitat i la seva naturalesa. El seu moviment és ric, versàtil i interdisciplinari, i porten la seva curiositat per l’espai i les arquitectures efímeres als teatres i a l’espai públic.
El 2020 estrenen l'espectacle de carrer Rise, que ha viatjat per Catalunya i per Europa.
El 2022 reben el premi del públic al festival Spoffin d’Amersfoort. Han realitzat diverses creacions per a Universitats professionals de dansa Europees i, paral·lelament, entre el 2020 i 2023 creen el duet per a teatre After the rain, estrenat a Bulgària.

 

Direcció: Roser Tutusaus (Wonderground) / Concepte, coreografia i dramatúrgia: Roser Tutusaus, Tom Weksler (Wonderground) / Interpretació: Tom Weksler, Oded Avinathan / Composició musical: Miguel Marin Pavón / Disseny il·luminació: Roser Tutusaus, Filip Horn / Vestuari: Benjamin Nivisson, Tom Weksler / Col·laboradors artístics: Ariadna Montfort, Joan Català / Producció: Brechtje Randag

 

https://www.wondergroundcompany.com

Dissabte
20
abr
Gratuït