4 de desembre de 2017

Després de l’èxit a les escoles, l’Associació Tirabuixó i el Festival Sismògraf exporten el Tirabuixó a les empreses. El Tirabuixó XXL és una taula de moviments amb música de cinc minuts de durada, pensada per ser interpretada cada dia abans de començar a treballar. Són exercicis senzills, per activar el cos i la ment, alliberar tensions i millorar el benestar dels treballadors i així començar la jornada amb bona energia.

Durant un any, els treballadors faran dues taules de moviment diferents que els ensenyaran les responsables del Tirabuixó, que a més faran formacions de seguiment. Aquests exercicis milloren la postura i la respiració, augmenten la consciència corporal i creen benestar en cos, ment i esperit. A més, també repercuteixen en una millora de l’ambient de treball, augmenta la sociabilitat en l’àmbit laboral i s’afavoreix la cohesió de l’equip. Aquesta és una pràctica de Responsabilitat Social Empresarial, que augmenta el rendiment i incrementa la motivació i la predisposició per a la feina.

El proper divendres 15 de desembre es presentarà el projecte a La Carbonera del Teatre Principal d’Olot, de 10 a 11.30 h. Cal inscriure’s abans del dimecres dia 13 a prosismo@olot.cat.

Més informació del Tirabuixó XXL