EUTOPIA

Trickster-p

dj. 18.04.24 | 20:00 h
dv. 19.04.24 | 17:00 h
dv. 19.04.24 | 20:00 h
ds. 20.04.24 | 17:00 h
ds. 20.04.24 | 20:00 h
Finalitzat
2024
DURADA:  100 minuts
Compartir

Un joc de sobretaula per a espectadores i espectadors.

 

Les històries han canviat de propòsit: no les escrivim per explicar la creació o l'evolució del món, sinó per evitar-ne la fi.

Eutopia és un joc, una partida per a espectadores i espectadors, una proposta amb un enfocament lúdic i multi-sensorial. Combinant performance, instal·lació i disseny de jocs, Eutopia qüestiona els models biològics, ecològics i antropològics antics i transforma el teatre en un gran tauler d'acció. Al voltant del tauler, espectadores i espectadors són convidats a una experiència participativa. A Eutopia els humans no som el nucli, ni tan sols ocupem el paper dels intrusos contra els quals s'ha de protegir la natura, simplement som part implicada, som qüestionats i convertits en els actors de les històries no humanes que sorgeixen arran de la nostra acció.

 

Trickster-p neix de la trobada entre Cristina Galbiati i Ilija Luginbühl i està concebut com un projecte d'investigació artística.
Trickster-p sol barrejar mitjans artístics extremadament heterogenis i les seves propostes poètiques ens conviden a eixamplar el nostres espais perceptius, a crear una realitat pròpia en els límits entre la visió interior i la visió exterior.
Entres les seves peces hi ha performances i instal·lacions que ja s'han presentat en més de 30 països d'Europa, Àsia, Austràlia, i Amèrica del Nord i del Sud. El 2017 Cristina Galbiati i Ilija Luginbühl van ser guardonats amb el prestigiós Swiss Theatre Award.

 

Creació: Trickster-p / Concepte i realització: Cristina Galbiati, Ilija Luginbühl / Col·laboració artística: Simona Gonella, Yves Regenass / Disseny del joc: Pietro Polsinelli / So original: Zeno Gabaglio / Mirada externa: Martina Mutzner / Assistència i col·laboració tècnica: Arianna Bianconi / Disseny gràfic: Studio CCRZ / Fotografia i teaser: Giulia Lenzi / Producció: Trickster-p, LAC Lugano Arte e Cultura

 

www.trickster-p.ch

 

Amb la coproducció de: Theater Chur, ROXY Birsfelden, Südpol Luzern, TAK Theater Liechtenstein, FOG Triennale Milano Performing Arts.
Amb residència creativa a: Le Grütli - Centre de production et de diffusion des Arts vivants
Amb el suport de: Pro Helvetia – Swiss Arts Council, DECS Repubblica e Cantone Ticino - Fondo Swisslos, Città di Lugano, Municipio di Novazzano, Fachausschuss Tanz & Theater BS/BL, SWISSLOS / Kulturförderung Kanton Graubünden, Landis & Gyr Stiftung, GKB BEITRAGSFONDS, Stiftung Dr. Valentin Malamoud, Boner Stiftung für Kunst und Kultur, Bürgergemeinde Chur, Fondazione Winterhalter.

Dijous
18
abr
Des de
10 €
Finalitzat
Divendres
19
abr
Des de
10 €
Finalitzat
Divendres
19
abr
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
20
abr
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
20
abr
Des de
10 €
Finalitzat