EUTOPIA

Trickster-p

Del dj. 18.04.24 al ds. 20.04.24 | 17:00 h, 20:00 h
DURADA:  100 minuts
Compartir

Un joc de sobretaula per a espectadores i espectadors.

 

Les històries han canviat de propòsit: no les escrivim per explicar la creació o l'evolució del món, sinó per evitar-ne la fi.

Eutopia és un joc, una partida per a espectadores i espectadors, una proposta amb un enfocament lúdic i multi-sensorial. Combinant performance, instal·lació i disseny de jocs, Eutopia qüestiona els models biològics, ecològics i antropològics antics i transforma el teatre en un gran tauler d'acció. Al voltant del tauler, espectadores i espectadors són convidats a una experiència participativa. A Eutopia els humans no som el nucli, ni tan sols ocupem el paper dels intrusos contra els quals s'ha de protegir la natura, simplement som part implicada, som qüestionats i convertits en els actors de les històries no humanes que sorgeixen arran de la nostra acció.

 

Trickster-p neix de la trobada entre Cristina Galbiati i Ilija Luginbühl i està concebut com un projecte d'investigació artística.
Trickster-p sol barrejar mitjans artístics extremadament heterogenis i les seves propostes poètiques ens conviden a eixamplar el nostres espais perceptius, a crear una realitat pròpia en els límits entre la visió interior i la visió exterior.
Entres les seves peces hi ha performances i instal·lacions que ja s'han presentat en més de 30 països d'Europa, Àsia, Austràlia, i Amèrica del Nord i del Sud. El 2017 Cristina Galbiati i Ilija Luginbühl van ser guardonats amb el prestigiós Swiss Theatre Award.

 

Creació: Trickster-p / Concepte i realització: Cristina Galbiati, Ilija Luginbühl / Col·laboració artística: Simona Gonella, Yves Regenass / Disseny del joc: Pietro Polsinelli / So original: Zeno Gabaglio / Mirada externa: Martina Mutzner / Assistència i col·laboració tècnica: Arianna Bianconi / Disseny gràfic: Studio CCRZ / Fotografia i teaser: Giulia Lenzi / Producció: Trickster-p, LAC Lugano Arte e Cultura

 

www.trickster-p.ch

 

Amb la coproducció de: Theater Chur, ROXY Birsfelden, Südpol Luzern, TAK Theater Liechtenstein, FOG Triennale Milano Performing Arts.
Amb residència creativa a: Le Grütli - Centre de production et de diffusion des Arts vivants
Amb el suport de: Pro Helvetia – Swiss Arts Council, DECS Repubblica e Cantone Ticino - Fondo Swisslos, Città di Lugano, Municipio di Novazzano, Fachausschuss Tanz & Theater BS/BL, SWISSLOS / Kulturförderung Kanton Graubünden, Landis & Gyr Stiftung, GKB BEITRAGSFONDS, Stiftung Dr. Valentin Malamoud, Boner Stiftung für Kunst und Kultur, Bürgergemeinde Chur, Fondazione Winterhalter.

Dijous
18
abr
Divendres
19
abr
Divendres
19
abr
Dissabte
20
abr
Dissabte
20
abr