MEDIUM

Ingri Fiksdal & Núria Guiu

dissabte, 27 d’abril | 22:30 h
DURADA:  40 minuts
Compartir

Una peça que dansa al voltant de la idea del cos com a arxiu.

 

Medium és una funció fantasma on Núria Guiu invoca un cos posseït per moviments i danses canalitzades a través de la música de Sunn O))). Una peça que tracta sobre el cos com a arxiu personal, cultural i virtual. El fantasma és, en part, una metàfora dels moviments d’altres èpoques i dimensions que tornen i s'instal·len als nostres cossos, però també s'entén com l'acte de crear en si mateix, des del regne invisible fins a la seva manifestació física en una coreografia, que s’invoca o es reactiva a cada funció, després de la mort del seu procés creatiu.

Medium
és un site-specific creat conjuntament entre les coreògrafes Ingri Fiksdal i Núria Guiu.

 

Núria Guiu ha treballat com a ballarina en companyies com Cullberg Balletten, Gisele Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), Jasmin Vardimon, La Veronal o Kobalt Works. Entre les seves creacions hi ha peces com Likes (reconeguda als Premis Ciutat de Barcelona 2018, Premis de la Crítica 2018 i Premi Dansacat 2020). El 2022 va rebre el Premi Nacional de Cultura.
Ingri Midgard Fiksdal és coreògrafa amb seu a Oslo. La seva obra s’ha representat al Kunstenfestival (Brussel·les), Palais de Tokyo (Paris), MCA (Chicago), Festival Santarcangelo, Sommerszene (Salzburg), Reykjavík Art Museum, brut Wien, Teatro di Roma, Harbourfront Centre (Toronto), CAC (Cincinnati), BUDA (Kortrijk), Tanzhaus NRW (Düsseldorf) i Steirischer Herbst Festival (Graz).

 

Concepte, coreografia, performance: Núria Guiu / Concepte, coreografia: Ingri Fiksdal / Música: Pyroclasts, de SUNN O))) / Espaialització: Stephen O’Malley / Vestuari i disseny d’espai: Ronak Moshtagi / Vestuari i disseny d’espai (assistència): Zoya Tahery / Disseny de llum: Phillip Isaksen / Tècnic de so: Ernst van der Loo / Dramatúrgia: Guiu, Fiksdal, Isaksen, Moshtagi / Producció i distribució: Nicole Schuchardt, Ariadna Miquel / Producció i administració: Eva Grainger, Ida Frømyr Borgen / Produït per: Fiksdal Dans Stiftelse

 

https://ingrifiksdal.com  //  http://www.nuriaguiu.com/

 

Amb la coproducció de: Black Box Teater, BIT Teatergarasjen
Amb el suport de: Arts Council Norway

Dissabte
27
abr