MOLAR

Quim BIgas

dissabte, 27 d’abril | 19:00 h
DURADA:  50 minuts
Compartir

Un solo de dansa dedicat a la felicitat.

 

Molar és un solo de dansa que ens parla sobre la felicitat. Sobre la felicitat entesa com allò que representem i que té normes de comportament consensuades. Ens parla sobre la felicitat i sobre la seva personificació, sobre aquelles imatges estereotipades que relacionem directament amb estats d’eufòria i benestar.
Una peça aclamada per crítics i públic que ha estat present en festivals de renom com: Sismògraf, Fira Tàrrega, TNT, La Casa Encendida, Santarcangelo Festival, Terni Festival, Tanzwerkstatt Europa o Flare Festival.
Molarva ser la peça guanyadora de la Caravana de Tràilers del Sismògraf 2015.

 

Quim Bigas Bassart viu entre Barcelona i Copenhaguen. Treballa dins dels camps de la coreografia, la dramatúrgia i els procediments informacionals. I es dedica a projectes que volen desplegar un sentit del lloc mitjançant la dansa i la coreografia. El treball artístic realitzat durant els darrers anys utilitza diferents elements o constitucions de l’esdeveniment per contribuir i concebre trobades.
Des del 2018 és professor associat a Den Danske Scenekunstskolen (Copenhaguen). Entre el 2018 i el 2021 va formar part del projecte Dancing Museums, en col·laboració amb la Fundació Miró i el Mercat de les Flors, i també del projecte More Than This, en col·laboració amb la Universitat Carlos III i Mateo Feijóo-Naves Matadero.

 

Un treball de: Quim Bigas Bassart / Assistència de moviment: Søren Linding Urup / Reconeixement: Diego Gil Tizzoni / Veu: Toni Nieva, Raquel Tomàs, Cristina Hernández Cruz, Javier Cuevas / Tècnica: Bizayu Comitre / Producció: Anna Bohigas, Inés Lambisto

 

https://quimbigas.com/

 

Amb la col·laboració de: Fira Tàrrega, El Graner.
Amb el suport de: L’Estruch, Ajuntament de Malgrat de Mar.

Dissabte
27
abr