En cuclillas

Colectivo Premohs

diumenge, 21 d’abril | 12:00 h
Finalitzat
2024

 

* Activitat amb motxilles vibratòries per a persones amb dificultats auditives. Informació i reserves a eforment@olot.cat

* En aquest espectacle no hi haurà seients per al públic.

 

Compartir

Hi ha quelcom ocult a la nostra memòria. I també hi ha quelcom trencat. Allò que hi és ocult canvia de forma, de flamenc a urbà, de propi a comú. Allò que es trenca té menys pes. I la il·lusió d'Al- Àndalus ens permet dir-te una cosa, tot i que en veritat te'n volem dir una altra.
Tenim art i desimboltura, ens agrada la conya, ser el mestissatge de tot el nostre camí, ser tot cor i que no falti el ritme.

tú te acuerdâ de lo que te e dixo?
Ea, pô eço, no te bayâ a orbidá.

 

El Colectivo Premohs és un col·lectiu de dansa que pren com a principal font d'inspiració el seu lloc d'origen, Andalusia. Els seus treballs integren les danses urbanes, l'escena contemporània o els ritmes flamencs. El Colectivo Premohs sorgeix el 2016 arran d'un viatge per participar al Block Party (Boulder, Colorado). Són quatre andalusos que decideixen unir-se per trobar un espai i un llenguatge artístic que els identifiqui. Les seves peces solen reflexionar sobre les arrels, la convivència o les particularitats culturals i lingüístiques. El 2019 van ser seleccionats per la Red Acieloabierto i van obtenir el primer premi al concurs coreogràfic de Burgos & Nueva York, a la categoria de Danses Urbanes.

 

Creació i direcció: Colectivo Premohs / Interpretació: Paloma Ramos, Narváez, Isaac Suárez Jimenez, Antonio León Moreno, Marta Reguera Varela / Disseny sonor: Rokko Rosanegra / Disseny de vestuari: Marta Miñán, Rocío Moreda / Coproducció: Festival Dansa Metropolitana

 

https://colectivopremohs.wordpress.com/

Diumenge
21
abr
12:00 h
Gratuït
Finalitzat
Altres espectacles
© Martí Albesa
Finalitzat
2024
PARC NOU EN MOVIMENT
Itinerari d'arts vives
dg. 21.04.24 | 12:00 h
Parc Nou
Sismògraf Programació