MudarseInstalarse

Luna Sánchez Arroyo

diumenge, 21 d’abril | 12:00 h
Finalitzat
2024

 

* Activitat amb motxilles vibratòries per a persones amb dificultats auditives. Informació i reserves a eforment@olot.cat

* En aquest espectacle no hi haurà seients per al públic.

Compartir

MudarseInstalarse és una peça de dansa que reflexiona sobre el desig de permanència i, alhora, sobre els temors que aquesta mateixa idea ens genera. Un reflex de la il·lusió que ens provoca el fet que una sola cosa, tan sols una, no estigui trontollant. Malgrat tot, hi ha qui es declara en estat de mudança constant, i no només a nivell espacial, sinó també a nivell personal.
MudarseInstalarse trasllada al terreny de la dansa la necessària adaptació a aquesta actualitat líquida i mutable.
Una creació de Luna Sánchez Arroyo amb la col·laboració de La Basal que reflexiona sobre l'obra Especies de espacios (1974), de l'autor francès Georges Perec.

 

Luna Sánchez Arroyo és ballarina i creadora andalusa. Ha col·laborat amb artistes com Rocío Barriga i Ana F. Melero, i ha treballat com a intèrpret per Guillermo Weickert, Jesús Rubio Gamo, María Cabeza de Vaca, Marta Pazos o Poliana Lima, entre d'altres. Des del 2019 forma part de La Basal (col·lectiu de joves creadores) i, alhora, desenvolupa els seus propis projectes. La versió curta de MudarseInstalarse (2021) s'ha presentat en festivals i certàmens com La Mercè, Esclat Dansa, Xativa Baila, Circuito Bucles, Beta Pública o Pla Roig. El 2022 estrena la versió de sala d'aquesta mateixa peça al Teatro Pradillo de Madrid i també crea la versió mudarseSINinstalarse, un site-specific que es presenta al XX Cádiz en Danza.

 

Direcció i coreografia: Luna Sánchez Arroyo / Interpretació: Clàudia Bosch, Aurora Costanza, Ana F. Melero, Laura García Carrasco i Luna Sánchez Arroyo / Espai sonor: Francesco Torraco / Col·laboració: La Basal

Diumenge
21
abr
12:00 h
Gratuït
Finalitzat
Altres espectacles
© Martí Albesa
Finalitzat
2024
PARC NOU EN MOVIMENT
Itinerari d'arts vives
dg. 21.04.24 | 12:00 h
Parc Nou
Sismògraf Programació