EL DIA QUE VA MORIR L'ÚLTIM PANDA

Projecte Ingenu

dv. 19.04.24 | 18:30 h
ds. 20.04.24 | 18:30 h
Comprar
10 €
DURADA:  70 minuts

 

* Espectacle amb auriculars sense fils.
* Espectacle immersiu amb el públic dempeus i circulant lliurement per l’espai escènic.
* No hi haurà seients per al públic.

 

Compartir

Una visita amb audioguia per un espai escènic.

 

Entrem en un museu on contemplem els propers 1.000 anys de la humanitat.
Mitjançant una audioguia viatgem per una distopia. Els ossos panda s'han extingit i els científics aconsegueixen incubar un embrió fora del ventre matern. Per primera vegada, l'espècie humana té el poder de decidir sobre la seva evolució.
Quin futur ens espera en una societat immersa en una evolució tecnològica exponencial? Selecció genètica, transhumanisme, intel·ligència artificial, ecofeixisme... Una peça que repensa la relació amb l'espectador i proposa un format entre la instal·lació i el teatre, on el públic (proveït d'auriculars) transita lliurement per l'espai escènic i decideix on posar la seva mirada per construir el muntatge final.

 

Projecte Ingenu és una companyia i grup de recerca teatral nascut el 2014. Els seu trets més característics són la construcció d’atmosferes escèniques a través del cos, el cant i la tecnologia. Actualment ja han estrenat nou espectacles, han fet més de mil representacions i han tingut presència en països com Xile, Regne Unit, Alemanya, Portugal, Hong Kong (Xina) o EUA. A Espanya han fet temporades teatrals a Barcelona i Madrid. I moltes ciutats espanyoles han acollit els espectacles de la companyia. Han rebut el premi a la Millor Obra Teatral i a la Millor Direcció Escènica dels premis BBVA 2021 per l’espectacle Vaig ser Pròsper. El dia que va morir l'últim panda és el primer espectacle de la Trilogia del No-Temps.

 

Direcció i dramatúrgia: Marc Chornet Artells / Ajudantia de direcció: Claudia Manini / Disseny d’espai i il·luminació: Pau Vila Quintana / Disseny d’espai i creació audiovisual: Alfonso Ferri Parres / Disseny de vestuari i caracterització: Marta Rafa Serra / Disseny d’espai sonor i composició original: Gerard Marsal Norte / Intèrprets: Georgina Avilés Sarrias, Toni Guillemat Àlvarez, Andrea Marinel·lo Lamiel, Gerard Marsal Norte, Anna Pérez Moya, Mireia Sala Aresté, Xavier Torra Xuriguera

 

https://projecteingenu.com

 

Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Empreses Culturals, Grec Festival de Barcelona i Fira Tàrrega.
Amb la col·laboració de: Nau Ivanow, Fàbrica de Creació Fabra i Coats i Convent de les Arts. Espectacle seleccionat per: Projects Presentation CINARS’21.

Dissabte
20
abr
Des de
10 €