BRUMA

KÒNIC THTR

dijous, 18 d’abril | 19:00 h
Finalitzat
DURADA:  45 minuts
Compartir

Un concert performatiu amb temàtiques mediambientals.

 

BRUMA és un concert performatiu amb temàtiques mediambientals, per a plantes i post-humans. Una composició improvisada de moviments relacionals de dansa, música i visuals amb una ballarina i una performer que interactuen amb els diferents microespais i elements.
BRUMA
explora l’impacte de la tecnosfera sobre la biosfera, la magnitud dels canvis que hem infligit a la Terra. Ja no hi ha acció possible per revertir-los. Haurem d’aprendre a viure en un nou entorn. I no ho podrem fer sense l’ajut dels avenços tecnològics. BRUMA ens vol preparar per a aquest canvi, vol bufar sobre les nostres ferides com ho farien una mare o un pare. No ens curaran només amb aquest gest, però sí que ens alleujaran temporalment.

 

Kònic thtr és una plataforma artística dedicada a la creació contemporània en la confluència d’art i noves tecnologies. La seva activitat es focalitza en l’ús de tecnologia interactiva per a projectes artístics. Després de més de tres dècades aplicant les noves tecnologies i els recursos multimèdia a la instal·lació, la dansa i el teatre, Kònic thtr ha assolit un llenguatge personal i únic en aquest àmbit de la creació contemporània.
Kòniclab és el marc en el qual es desenvolupen les línies de recerca i experimentació artística vinculades a la tecnologia, que tenen aplicabilitat en projectes interactius d’escena i instal·lacions audiovisuals. Rosa Sánchez i Alain Baumann són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic.

 

Coreografia i direcció escènica: Rosa Sánchez / Dansa i performance: Rosa Sánchez i Ligia Gomadri / Música en directe i desenvolupament interactiu: Alain Baumann / Producció: Kòniclab

 

https://koniclab.info/

 

Amb la col·laboració de: Fabra i Coats – Fa?brica de Creacio?, Festival ECOSS.
Amb el suport de: ICUB, Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Dijous
18
abr
Des de
6 €
Finalitzat