INMINEXO VR

KÒNICLAB

ds. 20.04.24 | 17:00 h
dv. 19.04.24 | 17:00 h
Gratuït
DURADA:  3 hores

INSTRUCCIONS DEL JOC

- Inminexo vr és un joc de realitat virtual per a un sol jugador/a.
- Cada partida durarà entre 5 i 10 minuts.
- Hi haurà ulleres i auriculars només per a qui hi estigui jugant.
- Per a les persones interessades en jugar-hi s'establirà un sistema de torns.
- La resta podreu fer el seguiment de la partida a través d'una pantalla.

Compartir

Una partida de realitat virtual.

 

INMINEXO VR és un videojoc artístic, una proposta de realitat virtual dedicada a temàtiques mediambientals. INMINEXO VR ens ofereix una experiència d’immersió total, la possibilitat d'interactuar amb els elements de l'entorn virtual, modificant-los i manipulant-los i creant esdeveniments segons les nostres decisions. Una proposta artística multidisciplinària que relaciona dansa, ciència, tecnologia i societat des d'una perspectiva eco-ambiental. Una eina per reflexionar sobre com els humans ens relacionem amb l'entorn urbà i natural.
INMINEXO VR forma part del projecte artístic Intel·ligències múltiples In_Exo Corpòries de la Companyia Intermèdia Kònic Thtr i producció de l’Associació Kòniclab.

 

Kònic Thtr és una plataforma artística dedicada a la creació contemporània en la confluència d’art i noves tecnologies. La seva activitat es focalitza en l’ús de tecnologia interactiva per a projectes artístics. Després de més de tres dècades aplicant les noves tecnologies i els recursos multimèdia a la instal·lació, la dansa i el teatre, Kònic Thtr ha assolit un llenguatge personal i únic en aquest àmbit de la creació contemporània.
Kòniclab és el marc en el qual es desenvolupen les línies de recerca i experimentació artística vinculades a la tecnologia, que tenen aplicabilitat en projectes interactius d’escena i instal·lacions audiovisuals. Rosa Sánchez i Alain Baumann són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic.

 

Guió i direcció artística: Rosa Sánchez / Música i direcció tecnològica: Alain Baumann / Direcció de desenvolupament i programació del joc: Alex Martínez Casalà / Disseny de personatges: Alan Martínez Mata / Producció: Kòniclab

 

https://koniclab.info/

 

Amb la col·laboració de: Mercat de les Flors, Fabra i Coats, ENTI-UB Barcelona.
Amb el suport de: Institut de Cultura de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Dissabte
20
abr
Gratuït