LEMNISCATE

Compagnie Bivouac

dissabte, 20 d’abril | 17:30 h
Gratuït
DURADA:  50 minuts
Compartir

Circ, acrobàcies i coreografies en una escenografia espectacular.

 

Una exploració coreogràfica sobre la relació entre l'espai i el temps.
Un espectacle vertiginós amb dos ballarins, un acròbata i un dispositiu escultòric. L'univers on s'endinsen els hi brinda un terreny de joc ideal i calidoscòpic, un espai per explorar tot divertint-se. Passen de les coreografies equilibrades als rebots, a les caigudes, a quedar-se suspesos i a d'altres filigranes artístiques.
Quan aquest entorn pren vida, el metrònom marca el temps i tot s'accelera!
Lemniscate és una peça que ens convida a formular la nostra pròpia història, és un marc poètic amb una història d'innombrables possibilitats.

 

Compagnie Bivouac és una companyia de circ amb seu a Bordeus fundada el 2011. Les seves propostes qüestionen el món, les forces que l'impulsen, allò visible i sobretot allò invisible.
Maryka Hassi i Benjamin Lissardy en són els cofundadors i utilitzen una combinació d'innovació circense, investigació científica i qüestionament sociològic per idear propostes de circ creatives. Les seves peces ens inciten a explorar nous territoris físics i humans.
La Compagnie Bivouac sol incorporar a científics i investigadors en els seus processos creatius per tal de construir nous imaginaris i copsar la realitat amb tota la seva riquesa i complexitat.

 

Idea i creació: Maureen Brown, Maryka Hassi, Benjamin Lissardy / Direcció: Maryka Hassi / Ajudant de direcció: Benjamin Lissardy / Escenografia: Maureen Brown / Músic: Yanier Hechavarria Maya / Disseny d'il·luminació: Louise Nauthonnier / Regidor general, il·luminació i direcció: Simon Drouart / Ballarins i acròbates: Benjamin Lissardy, Nicolas Sannier, Amélie Jousseaume / Disseny estructural i construcció: Sud Side Marseille / Sistema d'enclavament: Akwariom / Càlcul de forces: Alain Dressard

 

https://bivouaccie.com/

 

Una producció de: Compagnie Bivouac.?
Amb la coproducció de: OARA, Ville de Bordeaux, L’Agora - Pôle National Cirque Boulazac, Le Fourneau – CNAREP en Bretagne, l’IDDAC – Agence Culturelle du Département de la Gironde, Scène nationale Carré-Colonnes, Scène Nationale du Sud-Aquitain, Scène conventionnée Pôle du Marsan, CRABB de Biscarrosse, L’Azimut – Antony - Châtenay-Malabry - Pôle National Cirque en Ile-de-France, CREAC – La citéCirque de Bègles, Région Nouvelle-Aquitaine, DRAC i Atlantes.?
Patrocinadors: DRAC Nouvelle-Aquitaine, Département de la Gironde, Ville de Bordeaux i Région Nouvelle-Aquitaine.

Dissabte
20
abr
Gratuït