PINK PAM DJ

PERE FAURA

dv. 19.04.24
ds. 20.04.24
Gratuït
Compartir

Després de més de 15 anys ballant en teatres, i més de 20 fent-ho en discos i clubs, Pere Faura re-situa la música al centre de la seva pràctica artística.
Pink Pam dj és la cristal·lització d’aquest nou rumb, passant de ballar per a la gent, a fer-la ballar. Pink Pam dj remescla una electrònica actual, més abstracte, intimista, elegant però contundent, amb hits icònics de la música dance dels 80s i 90s, que reactiven la memòria col·lectiva a nivell corporal i social, transformant la festa en una experiència col·lectiva: una tribu efímera celebrant l’alegria de viure a través del ritual físic de deixar-se portar per la tirania del ritme.

 

 

SESSIONS

 

* Micro-Sismes (Divendres 19 d'abril, de 21.30 a 23 h)
Sessió de magnitud 4. Petit terratrèmol musical de baixa intensitat que provocarà un lleuger moviment plaent i divertit a tots els objectes presents a la pista de La Carbonera.

 

* Placa-Placa Techno-Tònica (Dissabte 20 d'abril, de 23 a 2.30 h)
Gran sessió festiva de magnitud 7. La Carbonera es convertirà en una cambra magmàtica amb erupcions, sismes i altres fenòmens estranys. Sessió meta-dance creada pel Sismògraf només amb temes que parlen sobre ballar o que són coneguts per tenir clares implicacions coreogràfiques. Alguns d’aquests temes, fins i tot, seran interpretats en directe.

Dissabte
20
abr
Altres espectacles
2024
PINK PAM DJ
PERE FAURA
dv. 26.04.24
La Carbonera
Sismodansa Programació