HØST

RECOIL PERFORMANCE GROUP

dijous, 7 d’abril | 19:00 h
Finalitzat
2022
DURADA:  50 minuts
Compartir

HØST (collita) és una col·laboració entre Recoil Performance Group i el grup musical Rooms of Resonance, una peça que gira al voltant de la relació entre els éssers humans i el sòl. De quina manera modelem la natura amb les nostres tasques? I de quina manera aquestes mateixes tasques modelen el nostre cos? Dues intèrprets originàries de diferents tradicions i cultures es plantegen aquestes qüestions en un espai cultivat, un espai on reflexionen sobre el conreu del sòl i el cultiu del cos humà. Sobre el que és natural i el que no ho és. I sobre com nosaltres, com a humans, ens situem perpètuament enmig de tot plegat. Veurem, escoltarem i olorarem la terra i l'herba, tot gaudint d'una experiència immersiva única.

 

Recoil Performance Group és una companyia fundada i dirigida per la coreògrafa Tina Tarpgaard. Ha estat guardonada amb el premi nacional danès d'arts escèniques (Premi Reumert) en la modalitat de dansa per Frost (2010) i Living room (2012). Les seves propostes se solen centrar en universos de caire sensorial i coreografies articulades al voltant d'una relació específica amb certs elements escenogràfics. Les interaccions entre l'intèrpret i els elements escenogràfics són un motiu d'interès constant, sovint amb el desig de descentralitzar l'ésser humà de l'espai escènic. Durant els últims anys s'han dedicat a investigar nous formats i a generar trobades entre humans i no-humans, creant situacions per reflexionar sobre les nostres relacions i el nostre lloc a l'ecosistema.

 

Coreografia: Tina Tarpgaard / Intèrprets i creadores: Hilde I. Sandvold, Jossette Reilly / Composició musical i producció: Lars Greve (Rooms of Resonance) / Disseny d'il·luminació: Andreas Buhl / Disseny de so: Mikkel Larsen / Disseny de vestuari: Inbal Lieblich / Fotògraf: Fryd Frydendahl / Producció: Carlos Calvo

Amb el suport de: Danish Arts Foundation

 

 

 

Dijous
07
abr
Des de
6 €
Finalitzat