INA

PALOMA HURTADO I DANIEL MORALES

dijous, 7 d’abril | 20:30 h
Finalitzat
2022
DURADA:  50 minuts
Compartir

Vivim la nit en caiguda lliure cap a les estrelles. El planeta ha perdut la gravetat i ascendim cap a aquell estel que tot just acaba de passar. Desapareixem mentre de lluny ens arriben les teves rialles. Santa innocència. Un esclat de llum ens connecta amb els somnis. Som pols d'estrelles. INA és una peça de dansa contemporània que gira al voltant del concepte de la llum, aquella llum que ens alimenta i ens iguala, que ens assimila a la resta d'humans i a la naturalesa. INA és un viatge en el temps i l'espai, el viatge que fem quan ens aturem a observar els astres, de vegades perquè hi busquem respostes, altres vegades simplement perquè ens hi atrau la curiositat.

 

Paloma Hurtado s'ha format en dansa contemporània al Real Conservatorio Profesional de Danza de Madrid. Ha treballat amb coreògrafs com Daniel Abreu, Tino Fernández, Anne Lebatarde, Edmond Russo & Shlomi Twizer, Roberto Torres o Thomé Araujo. El 2015 es va unir al Colectivo Lamajara, del qual també en forma part Daniel Morales.
Daniel Morales s'ha format en danses urbanes i contemporànies. És ballarí de Cocoon Dance Company, Cía. Nómada i Colectivo Lamajara. Com a creador ha rebut mencions i premis al Certamen Coreogràfic Masdanza, Certamen Coreogràfic del Districte de Tetuan, Festival HOP, Festival de Dansa de Gdansk i Premis Réplica 2018 com a millor intèrpret. Amb El Vuelo, la seva última creació en solitari, va ser finalista als Premis Réplica 2020 al Millor Espectacle de Dansa.

 

Creació: Paloma Hurtado, Daniel Morales, Alfredo Díez-Umpierrez / Interpretació: Paloma Hurtado, Daniel Morales / Disseny d'il·luminació: Alfredo Díez-Umpierrez / Disseny de rigging i aeris: Luca L. Sala / Disseny de maquillatge: Raycostudio / Fotografia: Luca L. Sala / Teaser: Sergio Méndez / Disseny gràfic: Alfredo Díez-Umpierrez

Amb la col·laboració de: Espacio La Granja, Teatro El Sauzal, Teatro Victoria / Amb el suport de: Instituto Canario de Desarrollo Cultural (Gobierno de Canarias), Danza a Escena

 

 

 

Dijous
07
abr
Des de
12 €
Finalitzat