S.O.S.

ADA VILARÓ

dissabte, 2 d’abril | 18:00 h
Finalitzat
2022
DURADA:  30 minuts

S.O.S. és un treball en procés.

Compartir

S.O.S. és un cant a la vida, un xiuxiueig de l’ànima a la terra, al nostre planeta. S.O.S. és un crit, un clam al despertar de la nostra consciència. S.O.S. a tot allò que es perd i que pot desaparèixer devorat per aquest món globalitzat. A allò gegant com les glaceres i allò petit, a escala humana i íntima de cadascú. S.O.S. perquè som fràgils i ens podem trencar i desfer i desaparèixer i, amb nosaltres, tot allò que guardem a dins. Qui preservarà la nostra memòria? S.O.S. a l’amor i a la bellesa que poden salvar el món.
Podem seguir vivint com fins ara?
Podem tornar a començar?

 

Ada Vilaró és directora, performer i artista multidisciplinària. Va crear i dirigeix el festival de Creació Contemporània Escena Poblenou i el Festival Itineràncies. Destaquem obres com Pas per la Pau (Fira Mediterrània, 2018) o UrGentestimar (FiraTàrrega, 2017). Altres peces com Públic Present 24 hores o 360 grams s'han pogut veure en edicions anteriors del Sismògraf. Com a directora del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou ha rebut la Medalla d’Honor de Barcelona i el premi FAD Sebastià Gasch de les arts parateatrals. S.O.S. va ser un projecte seleccionat a la primera convocatòria del programa Hivernem 2020, impulsat per FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull.

 

Autoria: Ada Vilaró / Creació i interpretació: Ada Vilaró / Direcció: Maria Stoyanova, Ada Vilaró / Espai sonor: Gerard Marsal / Assessorament espai escènic: Paula Bosch / Assessorament científic i oceanogràfic: Anna Cabré

Dissabte
02
abr
Gratuït
Finalitzat