Y.O.L.O.

Marta Izquierdo / [lodudo] produccion

dissabte, 15 d’octubre | 20:00 h
Finalitzat
2022

Univers Marta Izquierdo Muños

 

Compartir

Y.O.L.O. és un projecte de dansa contemporània amb adolescents d’Occitània i Catalunya guiat per Marta Izquierdo i Èric Martin. Una trentena de joves (meitat d’Olot, meitat de Toulouse) d'entre 13 i 16 anys seran els protagonistes i encarregats d’explicar les seves experiències, de compartir les seves històries individuals i col·lectives en un taller orientat a facilitar l'expressió de les seves inquietuds, els seus somnis i sobretot els detalls de la relació amb els altres i amb ells mateixos. Com a culminació de tot plegat, els joves participaran en la creació d'una peça de dansa contemporània que es podrà veure a Toulouse i Olot.

L'estrena serà a Toulouse, en el marc de la Biennale de Toulouse, el dissabte 8 d'octubre. 

Amb el partenariat de Biennale Internationale des Arts Vivants de Toulouse 2022, La Place de la Danse - CDCN Toulouse / Occitanie, Festival Sismògràf - Olot, Le KIWI - Arto (Ramonville) i La Grainerie (Tolosa).

Concepte i coreografia: Marta Izquierdo Muñoz
Assistent:Eric Martin
Creació sonora: Benoist Bouvot
Direcció general i llums: Alessandro Pagli
Intèrprets de Toulouse: Neruda Danwish, Taïs Mateu-Decourtye, Maud-Amelie Chabbert, Adel Lacan-Nattes, Anouk Garcia, Rani Soto, Louanne Deschamps K’dhivel, Baptiste Lombardo, Gaïa Duai, Margot Vidal, Shannon Camgilhem, Camille Petit, Linnon Brunello, Uma Lambert, Erin Fahy, Clara Francilette, Heloïse Cauchetier i Moe Kober.
Intèrprets d'Olot: Noa Hernandez, Joanna Batlle Guitart, Petra Oliver Capdevilla, Núria Serra, Teia Herreros, Íria Fernandez, Irina Font Caballero, Iona Collmalivern Bartina, Juli Magallanes Campos, Laila Salvia, Juna Teixidor i Abril Sargatal.

 

 

 

Dissabte
15
oct
Finalitzat