MAPADEBALL / VIBRAR EL TIEMPO

JOÂO LIMA

Del dt. 26.04.22 al dc. 27.04.22 | 12:00 h, 20:00 h
Finalitzat
2022
Compartir

Mapadeball és un projecte de pràctica artística i dansa contemporània a l'aula adreçat a alumnes de 2n d’ESO de la comarca (Cor de Maria, Escola Pia, Greda i Bosc de la Coma). El principal objectiu d'aquesta proposta és apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove, esdevenint alhora una eina educativa pel professorat i una experiència positiva, tant individual com col·lectiva.

Vibrar el tiempo és el títol de la coreografia grupal que es presentarà al Teatre Principal d'Olot com a culminació d'aquest procés de pràctica artística a l'aula. Un espectacle que parteix de la curiositat i que ens proposa aterrar a la realitat, col·lectivament i de forma intensa gràcies a la contribució creativa tant del professorat com dels estudiants que comparteixen l'experiència.

El director artístic del Mapadeball 2022 és Joâo Lima, coreògraf i performer amb una llarga trajectòria com a docent del teatre i la dansa.

 

Direcció coreogràfica: João Lima / Formadores i facilitadores: Janna Mir, Marta Mora / Amb la participació d'alumnes de 2n d’ESO de: Escola - Institut Cor de Maria (Marc Adalid), Escola - Institut Escola Pia (Maria Camats), Escola - Institut Greda (Isabel Font, Margarida Joanmiquel i Gisela Arimany) i Institut Bosc de la Coma (Elsa Roqué i Josep Canut)

 

Dimarts
26
abr
Funció exclusiva per a alumnes de 1r d'ESO dels centres participants
Gratuït
Finalitzat
Dimarts
26
abr
Des de
6 €
Finalitzat
Dimecres
27
abr
Funció exclusiva per a alumnes de 1r d'ESO dels centres participants
Gratuït
Finalitzat
Dimecres
27
abr
Des de
6 €
Finalitzat