IMPERFECT

LA BALDUFA & SOL PICÓ

Finalitzat
DURADA:  50 minuts
Diumenge 24 d'abril | 17:00 h

* En un moment puntual de l'espectacle s'utilitzen efectes lumínics amb llum estroboscòpica. No recomanable per a persones amb alta sensibilitat.

Compartir
Afegir al calendari

En uns moments de canvis socials, pors i incerteses pel futur que vindrà, tres cossos inexperts, imperfectes i amb mobilitat limitada decideixen reinventar-se, jugar com nens i experimentar amb la dansa, un llenguatge completament nou i desconegut per a ells.
Imperfect són tres persones adultes superant els seus límits i explorant les seves possibilitats, convertint el fet de no saber ballar en una fortalesa. En una societat que estableix i decideix allò apte per a cada edat, es pot aprendre a ballar als 50 anys?
Imperfect és un espectacle que reflexiona sobre les pròpies limitacions, que tracta sobre la descoberta de la bellesa no convencional i la recerca de les il·lusions.

 

Imperfect sorgeix arran de la col·laboració entre La Baldufa i Sol Picó.
La Companyia de Comediants La Baldufa ofereix espectacles multidisciplinaris i amb rerefons social adreçats a tots els públics però sobretot al públic familiar. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb el Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020. Amb 25 anys de trajectòria, han estat presents en nombrosos escenaris i festivals internacionals.
Sol Picó és coreògrafa i ballarina. Ha desenvolupat el seu personalíssim segell amb la Sol Picó Compañía de Danza i ha rebut nombroses distincions entre les quals, per exemple, el Premi Nacional de Dansa 2016 i diversos Premi Max de les Arts Escèniques. També li han atorgat el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya (2004) i el Premi Ciutat de Barcelona en categoria de dansa (2014).

 

Autoria: Sol Picó & La Baldufa (Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan) / Direcció: Sol Picó / Assistent de direcció: Encarni Sánchez / Composició musical: Victor Ayuso / Disseny de llums: Anjos Fernández / Disseny escenogràfic: Carles Pijuan / Disseny i confecció de vestuari: Rosa Solé / Construcció d’escenografia: Juan Manuel Recio, Ferran López, Olga Cuito, Carles Pijuan / Producció musical: Zamenhof Estudi / Entrenament i suport coreogràfic: Marta Casals / Actors en moviment: Enric Blasi, Emiliano Pardo, Carles Pijuan / Tècnic: Anjos Fernández / Producció: Enric Blasi, Maria Carles, Amàlia Atmetlló / Distribució: Pilar Pàmpols / Comunicació: Oscar Sisteré

Amb la coproducció de: Mostra Igualada, GREC Festival, Festi'Mômes, laSala / Amb la col·laboració de: Teatro Cánovas, festival Sismògraf, Teatre Municipal de l'Escorxador, Sant Andreu Teatre / Amb el suport de: Generalitat de Catalunya / ICEC, Gobierno de España / INAEM, Institut Ramon Llull

Diumenge
24
abr
Des de
12 €
Finalitzat

Altres espectacles

UN PEU DAVANT L'ALTRE
DOLÇA LAFARQUE I MAURICIO SIERRA
Programació
ARRAN DE COS
ALOMA LAFONTANA
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
24 PRELUDIOS
ELENA CÓRDOBA / DAVID BENITO / LUZ PRADO
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
TRAÇ / MOVIMENT DIBUIXAT
MARIA CAMILA SANJINÉS
Del 02.04.22 al 29.04.22
Can Trincheria
Programació
© Tristán Pérez-Martín
Finalitzat
2022
VERY VERY SLIGHTLY
EULÀLIA BERGADÀ
29.04.22 | 20:00 h
Teatre Principal d'Olot
Programació
© Martí Albesa
Finalitzat
2022
MAPADEBALL / VIBRAR EL TIEMPO
JOÂO LIMA
Del 26.04.22 al 27.04.22
Teatre Principal d'Olot
Programació